Adj hangot a képeknek!

Kutatók Éjszakája az AKG Könyvtárában is… 🧪 A Kutatók Éjszakáján az egész AKG megtelik diákkal, felnőttel, a tudomány és az izgalmas kérdések lelkes híveivel. 😮 Huszonöt program vár rátok, érdemes itt tölteni akár az egész estét! A teljes programlistát megtaláljátok: ITT  🐟Az AKG Könyvára idén sem marad ki a programok sorából. A mostani alkalommal...

Találkozó Nyulász Lellével

Író-olvasó találkozót szervezünk Nyulász Lellével, a Rajtam kívül című ifjúsági regény szerzőjével 2023. január 24-én 16:30-tól. Gyertek! Bulik, szerelmek, zene és az önmagunk megtalálásához vezető, kihívásokkal teli út… Nyulász Lelle első könyvében minden benne van, ami egy kamaszt érdekelhet! A Pagony oldalán beleolvashatsz a könyvbe. 3+1 ok, amiért érdemes elolvasni Nyulász Lelle első regényét.

Könyvtári információk

Újra teljes nyitvatartással üzemel a könyvtár. Új regényekkel, versekkel, ismeretterjesztőkkel várunk.

Gyűjtemény irodalomhoz és történelemhez

Ha nem tudsz bejönni a könyvtárba, de szükséged lenne irodalom vagy történelem tárgyhoz szövegekre, sok hasznos gyűjtemény található a neten. Ezekből válogattam egy kis csokorra valót: https://www.sutori.com/story/jajj-el-kellene-olvasnom-hol-talalom–WtZL1aJWfANJchDh5rnMEhpw Ne feledd, bármelyikkel kapcsolatban kérdésed lenne, megtalálsz minket Teams-ben és e-mailben [konyvtar@akg.hu] is.   Tartalmas böngészést kívánok! Szilvi

Digitális könyvtár

Az online tanítás-tanulás idején is igénybe vehetik olvasóink a könyvtár szolgáltatásait. Nyitvatartás és elérhetőség a bejegyzésben.

Januári könyvklub

2021. január 27-én 17 órától ismét AKG könyvklub. Mucha Dorka: Puncs című könyvéről fogunk beszélgetni.

Kiscelli könyvtár

A kiscelli utcai épületben két könyvtárszobában várjuk olvasni szerető diákjainkat, kollégáinkat. A használatról és kölcsönzésről szóló összefoglaló.

Könyvajánló adventre

A Baráti beszélgetések könyvklub résztvevőinek téli időszakhoz, adventhez, karácsonyhoz kapcsolódó könyvajánló listája.