Kiscelli “nagyok” könyvtárszobája

A Kiscelli épület 2. emletére költözött a nagyok könyvtárszobája. Itt is lehet kölcsönözni, olvasni, tanulni, kuckózni.

Könyvtári információk

Újra teljes nyitvatartással üzemel a könyvtár. Új regényekkel, versekkel, ismeretterjesztőkkel várunk.

Gyűjtemény irodalomhoz és történelemhez

Ha nem tudsz bejönni a könyvtárba, de szükséged lenne irodalom vagy történelem tárgyhoz szövegekre, sok hasznos gyűjtemény található a neten. Ezekből válogattam egy kis csokorra valót: https://www.sutori.com/story/jajj-el-kellene-olvasnom-hol-talalom–WtZL1aJWfANJchDh5rnMEhpw Ne feledd, bármelyikkel kapcsolatban kérdésed lenne, megtalálsz minket Teams-ben és e-mailben [konyvtar@akg.hu] is.   Tartalmas böngészést kívánok! Szilvi

Digitális könyvtár

Az online tanítás-tanulás idején is igénybe vehetik olvasóink a könyvtár szolgáltatásait. Nyitvatartás és elérhetőség a bejegyzésben.

Januári könyvklub

2021. január 27-én 17 órától ismét AKG könyvklub. Mucha Dorka: Puncs című könyvéről fogunk beszélgetni.

Kiscelli könyvtár

A kiscelli utcai épületben két könyvtárszobában várjuk olvasni szerető diákjainkat, kollégáinkat. A használatról és kölcsönzésről szóló összefoglaló.

Könyvajánló adventre

A Baráti beszélgetések könyvklub résztvevőinek téli időszakhoz, adventhez, karácsonyhoz kapcsolódó könyvajánló listája.

Ünnepi AKG könyvklub

A következő könyvklubunk 2020. december 08-án 17 órától. Hozd magaddal kedvenc ünnepre hangoló, karácsonyi vagy téli tájat leíró könyvedet!

MesÉLŐ AKG

Kedves Diákjaink, Kollégáink, Barátaink! Elindítjuk a MesÉLŐ AKG sorozatot. Minden nap, 2020. november 23-tól kora délután mesélünk, felolvasunk egy-egy népmesét, műmesét, verset, de még akár regényrészletet is. Frissítés! November 30 – december  04-ei héten is lesz minden nap mese. Most a nagyobbaknak, gimis korosztálynak szólnak majd a történetek. Hétfő, kedd, csütörtök, péntek 16 órától...