Elsős hosszútávfutók

2019. szeptember 28.-án, került megrendezésre az ERSTE Maratonka futás a Pázmány Péter sátányon, ahol több diákunk is részt vett a 2,3 km-es távon. A bemelegítést követően vidáman értünk mindannyian célba! Hajrá AKG!

Egyéni út

Iskolánk nem integráló iskola. Minden gyermeknek egyéni útja van. Részletesen erről itt olvashat: EGYÉNI ÚT

Házavató – szeptember 6.

2019 szeptember 6.-án házavató ünnepséget tartottunk, ahol az új első évfolyamos kisdiákjaink megismerték az iskola minden zeg-zugát.  Egy közös énekléssel köszöntöttük az új évet, és az új osztályokat, és minden gyermek saját kavicsot festett és helyezett el az udvar különböző területén. Az eseményről készült képeket itt találjátok:    

Beiratkozási információk

Az alábbi levél megírásának indoka, hogy a héten végre megkapta az AKG a hivatalos engedélyt a Kiscelli utcai épületben működő iskolára, elindíthatjuk azt a több mint évtizedes folyamatot, amit iskolának hívunk.

Programunk

Az AKG általános iskolai képzésére benyújtott és elfogadott programját, az 1-6 évfolyamokra az alábbiakban találjátok.

Információ az általános iskola szóbeli meghallgatásairól

Kedves Szülők! E hét végével a szóbeli meghallgatások végére értünk. Nagyon sok kedves családdal, és gyermekkel ismerkedtünk meg, mindegyik beszélgetés jó hangulatú volt, aminek nagyon örültünk. Mi mindannyian ugyanúgy izgultunk és vártuk a beszélgetéseket, mint ti, és reméljük, hogy ti is jól éreztétek magatokat velünk. A döntés nagyon nehéz lesz, mert szívünk szerint mindenkit...

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket az iskolát érintő általános témákban, a felvételi és a pénzügyi területeken is. Kattins a képre a továbbiakért.

Nyitott műhely időpont

Sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz a következő nyitott pedagógiai műhelyünk. A képre kattintva megtudhatjátok.

Se piros pont, se egyes – Ilyen lesz az AKG általános

SE PIROS PONT, SE EGYES – ILYEN LESZ AZ AKG ÁLTALÁNOS Egy több mint 100 éves, gyönyörű, Harry Potter hangulatú épületben egyszerre az első öt évfolyam kezdi majd az új általános iskolát ősztől. A ház bejárása közben a pedagógiai programról beszélgettünk. Kattins a képre a részletekért.  

Felvételi tájékoztató szülőknek

2017. december 1-jén, 12 és 15 órától Horn György az AKG pedagógiai vezetője tájékoztatót tart az AKG Általános Iskola eddig kialakult és megismerhető részleteiről.

Pedagógiai alapvetéseink

Az AKG-ban tervezett általános iskola programjának legfontosabb alapvetései. A részletekhez kattints a képre.