Felvételi tájékoztató a 2019/20-as tanévre

Kedves érdeklődő családok! Felkerült a weboldalra a 2019/20-as tanévre vonatkozó felvételi eljárás tájékoztatója és Horn György levele a szülőkhöz.

Beiratkozási információk

Az alábbi levél megírásának indoka, hogy a héten végre megkapta az AKG a hivatalos engedélyt a Kiscelli utcai épületben működő iskolára, elindíthatjuk azt a több mint évtizedes folyamatot, amit iskolának hívunk.

Programunk

Az AKG általános iskolai képzésére benyújtott és elfogadott programját, az 1-6 évfolyamokra az alábbiakban találjátok.

Információ az általános iskola szóbeli meghallgatásairól

Kedves Szülők! E hét végével a szóbeli meghallgatások végére értünk. Nagyon sok kedves családdal, és gyermekkel ismerkedtünk meg, mindegyik beszélgetés jó hangulatú volt, aminek nagyon örültünk. Mi mindannyian ugyanúgy izgultunk és vártuk a beszélgetéseket, mint ti, és reméljük, hogy ti is jól éreztétek magatokat velünk. A döntés nagyon nehéz lesz, mert szívünk szerint mindenkit...

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket az iskolát érintő általános témákban, a felvételi és a pénzügyi területeken is. Kattins a képre a továbbiakért.

Nyitott műhely időpont

Sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz a következő nyitott pedagógiai műhelyünk. A képre kattintva megtudhatjátok.

Se piros pont, se egyes – Ilyen lesz az AKG általános

SE PIROS PONT, SE EGYES – ILYEN LESZ AZ AKG ÁLTALÁNOS Egy több mint 100 éves, gyönyörű, Harry Potter hangulatú épületben egyszerre az első öt évfolyam kezdi majd az új általános iskolát ősztől. A ház bejárása közben a pedagógiai programról beszélgettünk. Kattins a képre a részletekért.  

Felvételi tájékoztató szülőknek

2017. december 1-jén, 12 és 15 órától Horn György az AKG pedagógiai vezetője tájékoztatót tart az AKG Általános Iskola eddig kialakult és megismerhető részleteiről.

Tanítóink

Tanítóinkat sorban mutatjuk be nektek, kattints a képre.

Pedagógiai alapvetéseink

Az AKG-ban tervezett általános iskola programjának legfontosabb alapvetései. A részletekhez kattints a képre.

Nyitott Műhely

2016 szeptember óta rendszeres műhelyeket, workshopokat tartunk. Ezek célja, hogy közösen gondolkodjunk az oktatásról, az általános iskolai módszerekről, a leghatékonyabb tanulási és tanítási startégiákról. A részletekhez kérjük, kattints a képre.

Rólunk írták

A képre kattintva elolvashatjátok azokat a cikkeket amiket az elmúlt időben rólunk írtak.