« Általános iskola

Felvételi tájékoztató szülőknek

2017. december 1-jén, 12 és 15 órától Horn György az AKG pedagógiai vezetője tájékoztatót tart az AKG Általános Iskola eddig kialakult és megismerhető részleteiről.

Lesz szó a felvételi eljárásról és a programban foglalt néhány részletről is, azokról az elemekről, amelyek a munkafolyamat jelen pontján már biztosnak tekinthetők. A szakmai koncepció még alakulóban van, nem végleges, de fontosnak tartjuk, hogy ezen a ponton, amire van válaszunk, azt megosszuk veletek személyesen is. Természetesen lesz lehetőségetek kérdéseket is feltenni, és ezekre igyekszünk kielégítően válaszolni.

Az online felvételi felületet december első hetében megnyitjuk, és lesz időtök bőven, hogy oda feltöltsétek a jelentkezéseket. A jövő évi személyes beszélgetéseket megelőzően igyekszünk a nyitott kérdésekre is válaszokat adni.

A mostani tájékoztatóra az alábbi linken lehet jelentkezni, mindkét időpontra:

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ JELENTKEZÉS

Egy időpontra maximum 300 fő tud regisztrálni. A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, hogy családonként 1 fővel jelentkezzetek. Helyszíne az AKG Gimnázium épülete, Raktár u 1. Színházterem a földszinten.