« Általános iskola

Felvételi tájékoztató elsősöknek a 2021/22-es tanévre

A fenntartó, az AKG Alapítvány eredeti célja, amiért elindította az általános iskolai képzést, a volt diákok igényének kielégítése volt, akik gyermekeiknek szerettek volna hasonló szellemiségű iskolát, mint amilyen középiskolába ők jártak. Ennek okán előnyt élveznek a kötődéssel rendelkező gyermekek, de felvételük nem automatikusan történik.  Az AKG első évfolyamára a felvételi jelentkezés egyidőben zajlik, mind a kötődő, mind a kötődéssel nem rendelkező családok részére.

A felvételi űrlapot lezártuk, hamarosan mindenkit értesíteni fogunk a szóbelik időpontjáról, melyet 2021. január 6.-tól kezdünk el. 

A jelentkezés sorrendje nem befolyásolja a felvétel menetét! Jelentkezési határidő: 2020.december 20. 20:00 óra!

A részletes felvételi tájákoztató itt érhető el: első_évfolyam_felvételi_tájékoztato_2021_22_tanév

A 2021/22 tanév felvételi eljárását, csakúgy, mint az előző években, több szakaszos folyamatban tervezzük megvalósítani, melyet igyekszünk mindenben az aktuális járványügyi helyzethez igazítani.  Az idei őszi iskola- és óralátogatásokat ennek értelmében sajnos nem tudjuk megtartani, viszont készítettünk egy kisfilmet, melyet alább lehet megtekinteni.

A 20 perces filmben bemutatjuk iskolánk programját, láthattok pillanatképeket a jelenlegi elsős osztályok életéből, szó esik a Meznás étkezésről, illetve bemutatkoznak a jövő tanév elsős kísérői: Angyal Krisztina, Janzsó Krisztina, Miakich Gábor, Simon Boglárka, Szalay-Fegyver Erika és Ungváry Fanni.

 

A jelen járványügyi helyzetre való tekintettel, idén sajnos nem tudjuk biztosítani Horn György szokásos tájékoztatóját, ezért alább találjátok a 2019. évi felvételt. (Az első pár percben a hang hibás). A gyakran ismételt kérdéseket ITT olvashatjátok.