Tóth Réka (11. évf.) újabb tudományos díja

Tóth Réka (11. évf.) ismét komoly tudományos elismerést szerzett.

A 23. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyen lett harmadik
http://www.innovacio.hu/3a_hu_23_vegeredmeny.php

„A díjazott és a kiemelt dicséretben részesített, leglátványosabb pályamunkák 2014. június 10. és 11. között nyilvános bemutatásra kerülnek a Design Terminálban, illetve bemutatásra kerülnek majd szeptemberben a Kutatók éjszakáján is. ”

„Tóth Réka a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban 11. osztályos. Harmadik helyezést ért el a vetélkedésben. Az ő fejlesztése a bio-informatika, a DNS-ek világáról szól. Neki az iskola nagyon sokat segített a pályán való elindulásában, mert egy ún. éves munkát készítettek. Ez egy olyan feladat, amit egész évre, projektként kell kidolgozniuk, projekt-naplóban vezetni az elvégzett munkát, egy ív mentén végigjárni egy problematikát. A témát ő választhatta meg, de fontos volt, hogy egy produktumot is előállítson- jelen esetlen egy esszét kellett írnia… Ebben a projektben nagy hangsúlyt fektettek a csoportban való együttműködésre, a határidők betartására, a kommunikációra. Komoly előny volt, hogy egy valódi kutatócsoport munkájában vehetett részt – középiskolásként.”
Tehetséges tizenévesek találmányai – kiállítás – hogyan teljesít a diák és hogyan segíthet a pedagógus, a szülő? (Moderniskola.hu)

Korábbi díja: https://www.akg.hu/nagydijas-lett-toth-reka

2014_tothreka

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük.