« Testnevelés

Labdarúgás kerületi verseny összefoglaló

Az V. korcsoportos kerületi labdarúgó bajnokságban idén a hetedikes fiúk alkották az AKG csapatának a gerincét. Ugyanakkor, óriási segítséget jelentett Murka Benedek a tizedik évfolyamról, aki igazi kapitánya volt az együttesnek, az egész mezőnyből kimagasló játékával lelkesítette a többieket, akik hamar felnőttek a feladathoz és csoportelsőként kerültek a döntőbe. A torna győzelemért a Kerék utcai iskola gárdájával mérkőztünk, és egy gyors gól után sokáig őriztük az előnyünket. Sajnos a végjátékra kiengedtünk, így végül egy gólos vereséget szenvedve az ezüstérmet kaparintottuk meg. Összességében remek teljesítményt nyújtottak a fiúk, és bizakodva tekintünk a jövőbe, hiszen Benedeket leszámítva még három évig bizonyíthatnak ebben a korcsoportban!

A csapat tagjai: Jakab Simon 7. ; Makány Milán 7. ; Sebők Máté 7. ; Major András 7. ; Szalai Bódog 7. ;  Simó Márton 10. ; Murka Benedek 10. ; Mesterházy Bálint 9/5. ; Jordán Belián 9/5. ; Baráth Bertalan 10.

Teremy László

DSC_0101

Jakab Simon; Makány Milán; Sebők Máté; Major András; Szalai Bódog; Simó Márton; Murka Benedek; Mesterházy Bálint; Jordán Belián; Baráth Bertalan; Teremy László

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük.