Futuregen Üzleti Nap az AKG-ban

Esemény dátuma: 2016-04-16
Kezdés időpontja: 10:00

2016futuregen1

2016futuregen2

Április 16-án, szombaton ismét várjuk az érdeklődőket a középiskolás diákvállalkozók üzleti napjára az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban.

A FutureGen egy Magyarországon egyedülálló középiskolás diákvállalkozókat támogató üzleti program, ami kifejezetten a fiatal (15-21 éves) diákoknak szól.

A programban először olyan kiváló szakemberktől hallunk előadásokat, mint Boros Regina az OXO Labs fiatal marketing vezetője, aki a megosztott gazdaságról mesél a diákoknak, majd Ács Zoltán, a Design Terminál mentorprogramjának vezetője mesél a jövő számairól és a Design szerepéről. Ezt követően saját példájukon keresztül beleláthatunk a WAMP-os lányok sikereibe, Farkas Zsuzsa és Vári Zsófia mesél kudarcokról és eredményekről, majd Kürti Tamás, a Kürt Akadémia alapítója mesél a született vállalkozóról, aki nem más, mint mi magunk.

A diákcégek prezentációikkal hazánk legsikeresebb üzletemberei és vállalkozói előtt mutatkoznak be. A csapatok teljesítményét az üzleti élet legkülönbözőbb területeiről érkező szakértőkből álló zsűri értékeli: Oszkó Péter (OXO Labs), Ács Zoltán (Design Terminál), Kürti Tamás (Kürt Akadémia), Tulipánt Zsófia (Pepsi, GE ) és Orosz Hajnalka (Abacus) a diákcégek előadása után kérdéseikkel és tanácsaikkal segítik a diákcégeket. De hogy a fiatal vállalkozók kérdései sem maradjanak megválaszolatlanul, a prezentációkat követően egy Üzleti Rapid randin a diákok a meghívott üzletemberekkel és szakértőkkel közvetlenül is találkoznak majd.

A programon a részvétel ingyenes, szeretettel várunk minden érdeklődőt, diákot, tanárt, szülőt!

További részletek

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük.