Új AKG weboldal

Nem kis munkával, de végre elkészült az AKG új weboldala. Lehet még benne baki, így sok köszönetet mondunk, ha üzenetben kapunk erről jelzéseket. És persze minden más építő jellegű kritikát is szívesen fogadunk! Az új oldalról itt alul, a hozzászólásoknál lehet véleményt nyilvánítani.

A régi weboldal és annak teljes tartalma továbbra is elérhető a www2.akg.hu címen.

uj_akg_weblap

Facebooktwitteryoutubeinstagram

2 hozzászólás a(z) “Új AKG weboldal” bejegyzéshez

 1. E. Sipos Gabriella |

  Tetszetős az új weboldal, elég jól ki is lehet rajta igazodni.
  Jó lenne, ha lehetne kommentelni az elért sikereket (pl. Sonne-ét vagy a versenyeken indult csapatokét), biztosan jólesne a résztvevőknek, valamint az eseményekhez lehetne plusz infókat megosztani, pl. jártam már a rendezvényen, érdemes kilátogatni; Persze lehet, csak én gondolom, hogy általában pozitív vélemények kerülnének fel, de semmi sem lehetetlen.
  A diáknaptárból próbáltam a ránk vonatkozó néhány oldalt kimásolni, sehogy sem ment. Pedig nagyon jó lenne, megkönnyítené a tájékozódást az éves programban, meg talán össze tudnánk forgatni az oldalakat „egyformára” .
  A tanulók csoportbeosztását nem leltem sehol, talán jobb is,mert védi a személyiségi jogokat, valahogy mégis jó lett volna látni.
  Egy dolog jutott eszembe: egy közösségi üzenőfal, ahol a diákok népszerűsíthetnék a folyó vagy elkövetkezendő programokat (mint tavaszi fesztivál programja) vagy alkotóköröket, kedvet csinálva a lustibbaknak is a részvételhez.
  Összességében sokkal jobb az új weblap, pedig a régi sem volt rossz. Valahogy átlláthatóbbnak tűnik, köszönhetően a nagyobb címeknek is. Gyorsabb is lett, mert szinte azonnal betölt a felrakott doksi.
  Köszönet érte, hatalmas munka volt. Minden elismerésem.

 2. Szabó Eszter |

  Boldog Szülinapot !!!!!!!!!!!
  Aki még emlékezne rám …. az AKG-ban eltötött évek, azóta is meghatározzák tanári-pedagógiai filozófiámat és bevallom, mindent az ottani szinthez, ott megismert és megszeretett Kollégákhoz, Csibékhez méricskélek és hasonlitgatok…… reménytelenül.
  Nnna, ez jó magasztosra sikeredett …. hiányoztok még mindig és sokszor gondolok Rátok szeretettel!
  Kivánok még rengetegszer 25 évet!
  a szabóeszter

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük.