Sítábor 2019. – kiegészítő információk

Már egészen közel van a sítábori indulás időpontja. Néhány fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmüket. Kérjük, hogy olvassák el figyelmesen az alábbi szöveget!

TALÁLKOZÁS: 2019. február 11. (hétfő) reggel 8:00 a SZENTENDREI úti AUCHAN áruház parkolójában. (Kérünk mindenkit, legyen pontos!)

Mindenkinél legyenek úti okmányok, a biztosítása, a szokásos gyógyszerei és költőpénz!

Nagyon fontos új európai uniós szabály van a buszos közlekedésre a csomagokkal kapcsolatban.

A súlykorlátozások miatt az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab táskát  vihetnek fel az utastérbe, melynek mérete maximum 35cm x 20cm x 20cm lehet, mely biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján. Poggyászként az autóbusz csomagterében személyenként 15kg súlyú, méretét tekintve 70cm x 45cm x 25cm méretű poggyász helyezhető el. Az eseteleges túlsúly miatt komoly büntetést kell fizetni, illetve a többletet ki kell pakolni, nem mehet a busz túlsúllyal tovább!

HAZAÉRKEZÉS: 2019. február 16. az esti órákban.

Aki az iskolán keresztül kötött EUB Sí Profi biztosítást, az PONTOSAN KISZÁMOLVA 4320 forintot, aki  EUB Sí Extrát, az 8040 forintot hozzon be névvel és évfolyammal ellátott BORÍTÉKBAN MÉG EZEN A HÉTEN! (Kérjük, hogy ezt tényleg így tegyék, nem tudunk pénzváltással foglalkozni!) A pénztárba kérjük leadni! Az Aegonos biztosítást kérőket külön értesítjük.

Várjuk minél előbb a nyilatkozatot, melyet itt le tudnak tölteni. Nagyon fontos, hogy az étkezésre és az egészségügyi dolgokra pontosan válaszoljanak!

Alább megtekinthetőek a nekünk ajánlott biztosítási formulák is. Természetesen nem kell ezeket választani, bárhol másutt is köthetnek, de arra mindenképpen figyeljenek, hogy a síelésre kiterjedjen és nagyon javasoljuk, hogy felelősségbiztosítást is tartalmazzon! (Az évfolyamosztályfőnökök kiküldik a linket, amin jelölhetnek.)

Aegon * Aegon ÁSZF * EUB

Sikerült a Szentendrei úti Auchan áruházzal megállapodnunk, nagyon kedvesen rendelkezésünkre bocsájtják a parkoló egy részét (a mellékelt képen láthatják), hogy ott várakozzanak a buszok és így biztonságban be tudunk pakolni, illetve a hazaútnál is kényelmesen várhatják majd gyermekeiket.

Ahogy a szülői értekezleten is elhangzott, a megváltozott jogszabályok miatt súlykorlátozás van. Ezért nagyon kérjük, hogy csak a legszükségesebb felszerelést csomagolják össze! Ha átlépjük a megengedett tömeget, akkor megbüntetnek minket, illetve nem mehetnek tovább a buszok addig, ameddig a többletet ki nem pakoljuk. (Mi lesz azokkal, amiket kénytelenek lennénk az út szélén kirámolni?)

Ezek alapjén tehát senki ne hozzon dupla felszerelést (2 lécet, 2 boardot, vagy 1 léc, 1 board kombinációt), a berámolásnál a buszvezetők ezt ellenőrizni fogják. Se a sízsákba, se a sícipős zsákba ne pakoljank nehezebb cuccokat, élelmiszert!

Mindenkinek egy nagyobb sporttáska javasolt (inkább ez, mint bőrönd, mert jobban lehet igazgatni a csomagtérben) és egy olyan kisebb kézitáska, amit felvisz a buszra, de ennek el kell férnie a kalaptartón, vagy az ülés alatt!

Sok élelmiszert ne csomagoljanak, kint minden van, illetve megvásárolható! Nehozzanak kartonszámra üdítőt, rágcsálni valót, főzni- és sütni valót! Akinek a sajátos táplálkozáshoz kiegészítő élelmiszert kellene hoznia, kérjük nekünk jelezze, ennek a szállítását természetesen megoldjuk!

Az iskola viszi a hétköznapokban gyakran előforduló apróbb eü. problémák orvoslásához szükséges dolgokat (sebtapaszok, fáslik, fájdalomcsillapítók, lázcsillapítók stb.), de az egyedi gyógyszereket mindenki nagyon figyelmesen csomagolja össze gyermekének! A Nyilatkozaton pedig tüntessék fel számunkra a használatukat!

Felszerelést itthon is lehet bérelni (a velünk kapcsolatban álló iroda kedvezményt is ad), de kint is könnyen megoldható. Kérjük, hogy sisak legyen minden gyermeknél, és persze jó, ha további védőfelszerelésekkel is ellátják őket (gerincprotektor, csukló-, könyökvédő stb.).

Reméljük, hogy mindenki élvezni fogja ezt a hetet és épen, egészségben, sok jó élménnyel gazdagodva jöhet haza!

Ha bármilyen kérésük, kérdésük lenne, kérjük, hogy írjanak!

Ne felejtsék a NYILATKOZATOT és a BIZTOSÍTÁST! Hantos István (hantosistvan-kukac-gmail.com)
Teremy László (laszlo.teremy-kukac-gmail.com)

Facebooktwitteryoutubeinstagram