X. Hantos Máté Emléktorna 2019.

Esemény dátuma: 2019-04-27
Kezdés időpontja: 08:00

Az esemény programja (letöltés):

A HATCSAPATOS CSOPORTBAN az első meccsek győzteseiből lesz egy háromcsapatos csoport (A) és a vesztesekből is ugyanígy egy (B). A háromcsapatos csoportokon belül körmérkőzések vannak és az első helyezettek jutnak tovább. Ez összesen két csapat.
Hozzájuk csatlakozik a 4 CSAPATOS csoportok első két helyezettje. (Ezekben a csoportban körmérkőzések vannak.)
A 8 csapat ezután egyenes kieséses rendszerben folytatja tovább a küzdelmet a helyezésekért.

Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, ha ez nem dönt, akkor a gólkülönbség, ha ez sem, akkor a több rúgott gól, és ha az sem, akkor büntetőkkel szétlövés következik. Nincs három lövés, felváltva rúgnak, a hibázó kiesik. (Tehát már az első lövéspár is dönthet! Az egyenes kieséses rendszerben ugyanez van döntetlen esetén.) Ha minden megegyezne a csapatoknál, akkor három büntetőt lőnek (majd egyesével folytatják, ha nem dől el) és végül az a csapat jut tovább, amelyik több büntetőt lőtt be a szétlövés során.
(A lebonyolítás formája azért alakult így, hogy a sokféle kívánságot a lehetőség szerint teljesítsük. Így minden csapat legalább három meccset játszik és a sok csapat ellenére beleférünk egy napba.) Játékvezető továbbra sincs, kérjük, hogy a csapatok sportszerűen döntsenek a vitás estekben. Ha nem megy, a zsűri dönt!

Köszönjük a nevezéseket és a részvételt!

Hantos István