Nemzetközi versenyt nyert a kommunikációs játékot fejlesztő diákcégünk

A 11.-esekből álló Metamorf diákcég társadalmi célú projektje a zsűri díját nyerte el a Social Impact Award nemzetközi vállalkozói versenyen.

Czimbalmos Nóra és Pólya Emese (11/5. évf.)

A Metamorf cég tagjai a 2019. december 7-i AKG-s Adventi Vásár és diákvállalkozás versenyen

A cég tagjai: Czimbalmos Nóra, Elefánty Borbála, Fekete Emília, Géró Anna Csenge, Pólya Emese, Szóráth Blanka, Török Szonja, Bolla Tamara Fatime; üzleti mentor: Balog Gyöngyvér

Annak ellenére, hogy az iskola diákvállalkozás-programja csak egy évig tart, a tavalyi tanévben alakult Metamorf Company idén is folytatja tevékenységét. A közösségépítő kártyajátékot fejlesztő cég nyáron is lelkesen munkálkodott: egy mentorprogrammal egybekötött, nemzetközi vállalkozói versenyen, a Social Impact Awardon vettek részt. Az országos döntőn elnyerték a szakmai zsűri díját, és immár a prágai záró-fesztiválra készülnek.

A Metamorf tagjai a tavaszi karantén ideje alatt sem tétlenkedtek. „Online Házibulijukon” a résztvevőknek az elszigeteltség nehéz időszakában is valódi közösségi élményben lehetett részük, és kipróbálhatták a diákcég háromféle kommunikációs kártyajátékát.

Az alábbiakban a versenyre készített bemutatkozó videójuk látható:

https://hungary.socialimpactaward.net/project/metamorf/

Facebooktwitteryoutubeinstagram