« Általános iskola

Nyitott Műhely

2016 szeptember óta rendszeres műhelyeket, workshopokat tartunk. Ezek célja, hogy közösen gondolkodjunk az oktatásról, az általános iskolai módszerekről, a leghatékonyabb tanulási és tanítási stratégiákról.

Ebben a tanévben is folytatjuk ezeket az alkalmakat. Elsősorban pedagógiai szakmai találkozók ezek, ahová csatlakozhatnak azok, akik szeretnének velünk közösen dolgozni, gondolkodni, vagy csak saját munkájukhoz inspirációra van szükségük. Olyan tanulóközösség ez, amely a sokféleségen alapul. Különféle tudások, tapasztalatok gyűlnek fel, és ezeket megosztjuk egymással, közösen elemezzük, felhasználjuk őket.

Örömmel várunk minden leendő kollégát,  aki nyitott és kíváncsi az innovatív folyamatokra. Szívesen látjuk az érdeklődő nem szakmabelieket is, akik más nézőpontból, eltérő irányokból tudnak rámutatni problémákra, megoldásokra. A találkozók az AKG Raktár utcai épületében, a színházteremben kerülnek megrendezésre. 1035 Budapest, Raktár utca 1.

Az itt született gondolatok, ötletek, megoldások mindenki számára elérhetőek és használhatóak.

Az alábbi videók és összefoglalók ízelítőt adnak eddigi találkozóinkról:

 2016.10.10  2017.01.14  2017.02.11 2017.09.16
2017.10.21AKG Általános Iskola  2018.01.18    

Amennyiben pedagógusként, nevelési szakemberként érdeklődsz, és az iskolánkban szeretnél dolgozni, jelentkezz az alábbi linken, ahol minden további információt megtalálsz: Csatlakozni szeretnék

Kérdés esetén írjatok nekünk az altalanosiskola[kukac]akg.hu email címre.